Содржина за објавување

Не е секоја вистинска успешна приказна што ја читате на Интернет. И не секоја успешна приказна што е 100% вистинска е прифатена од се срце.

Како што оди мојот наслов, Заработив 28,000 долари плус за помалку од 28 дена.

И јас не те замолувам да ми веруваш, бидејќи како и да е, нема никаква разлика ако тргувањето не е твоја сила, нели?

Впрочем, тоа се мои пари, нели?

И што и да кажеш или направиш, можеби нема да ти фрлам паричка во каква било состојба, нели?

Еве што можам да направам сепак, можам да ве научам како го направив тоа.

Всушност, дозволете ми да го преформулирам тоа. Youе те научам како Заработив 28,000 долари за помалку од 28 дена без да испуштите ривулет пот.

Подготвени за тоа, ајде да одиме.

Како заработив 28,000 УСД за помалку од 28 дена.

Значи, методот што го користев за да ги заработам овие пари се нарекува тргување.

И што е трговија, може да прашате?

Тргувањето е едноставно купување, продавање или размена на средства.

Кога луѓето trade, тие купуваат хартии од вредност како што се акции, валути, стоки и деривати.

Луѓето кои се вклучуваат во овој процес, купување и продавање на средства се познати како tradeрс

TradeРС може да дејствува во својство на агент, жива ограда, арбитража или шпекулант.

Во мојот случај, Заработив 28,000 долари за помалку од 28 дена како шпекулант на валутен пар.

Дали сакате да го научите процесот што го следев?

Еве оди

Сепак, пред да дојдеме до тој процес, погледнете го видеото од состојбата на мојата сметка во живо подолу.

Ајде да продолжиме.

Olymp Trade.

Па што е тоа Olymp Trade Платформа?

Olymp Trade е платформа за трговија преку Интернет за правење пари.

На платформата, ќе го предвидите исходот на средствата во даден временски период и ако вашето предвидување е исправно, заработувате до 90% од вашата инвестиција.

Интересно, овој временски период (истек) можете да го поставите на 1 минута.

Што значи, може да заработите до 90% профит секоја минута.

За да започнете, следете ги овие чекори.

Како да започнете со Olymp Trade Платформа.

 1. Регистрирај се на платформата.
 2. Завршете го интерактивното упатство - овој туторијал ви дава основа како почетник.
 3. Изберете една од стратегиите - ова е една од ВИП стратегиите што го искористив овој месец.
 4. Вежбајте користење демо сметка - можете да ја креирате демо сметка тука.
 5. Направете депозит и стануваат експерт.

Па, како заработив 28,000 УСД за помалку од еден месец со оваа апликација?

 1. Мојот првичен депозит беше огромен.
 2. Јас ги поставувам своите цели секој ден.
 3. Не претерувамtrade.
 4. Изминативе 1 месец користев Olymp Trade ВИП стратегии за да trade.

1. Мојот првичен депозит беше огромен.

И покрај тоа што минималниот депозит на Olymp Trade е само 10 долари, кога го започнав ова нова сметка, Решив да уплатам 6,000 долари?

Многу е лесно да се постави прашање, зошто да се депонира 6,000 УСД кога минималниот износ на депозит е само 10 УСД?

Дозволи ми да објаснам.

Додека минималниот депозит е само 10 американски долари, тргувањето со сметка од 10 долари носи најголем ризик при тргување со FTT.

Зошто?

Претпоставувајќи го минимумот trade износот е 1 долар, што е, патем, ќе бидат потребни само 10 загуби tradeда се разнесе сметка од 10 долари.

Ако не ми веруваш, пробај.

Ова рече ако мора да тргувате на вистинска сметка, обидете се да депонирате најмалку 100 УСД за вашата почетна сметка.

За да имате уште посилна основа на пазарот, 500 долари би биле доволни.

Сепак, исто така, научив од мојот експеримент со депозити од 6,000 американски долари дека депозитот од 5,000 американски долари не е само најдобриот капитал со кој може да се тргува, тој произведува најдобри и разумни проблеми со враќањето на ден.

Како мислам?

Мислам со огромен депозит, многу е лесно да се ублажат ризиците, trade со разумни износи и експоненцијално растејте ја вашата сметка.

Подолу е слика на екранот од мојот првичен депозит направен на 18 март 2021 година во 16:22:04 часот.

Историја на тргување со Кен Омоло2

2. Јас ги поставувам своите цели секој ден.

Иако е лесно само да направите депозит за тргување од 100, 500 долари, па дури и 5,000 УСД; возрасната работа што треба да се направи по депонирањето не е да се започне со тргување веднаш, туку да се постават цели за тргување.

Запрашајте се, колку сте подготвени да ризикувате на сингл trade во таа сметка? И, со моменталното средство со кое тргувате, дали ризикот од капитал вреди како поврат на инвестицијата?

Исто така, прегледајте ги графиконите за активата што ве интересира да тргувате претходно.

Помага ако направите и или, или фундаментална и / или техничка анализа пред да одлучите за соодветна стратегија.

Уште поважно, прегледајте како претходното tradeСе покажаа на слични услови на овие графикони.

Ако сè изгледа добро, поставете ги целите на профитот.

Одлучете колку сакате да заработувате по trade или севкупно. На крајот на денот на тргување.

Кога поставувате цели за профит, осигурете се дека ја користите SMART методологијата.

Осигурете се дека целите се специфични, мерливи, остварливи, реални и навремени.

На пример, кога ги поставувам целите на профитот, ги поставувам овие прашања.

 1. Колку профит сакам да постигнам за еден ден - биди специфичен, мојот е 1,000 долари на ден.
 2. Кој процент на враќање треба да го насочам за да ги постигнам овие резултати?
 3. Дали овие цели се реални? Може ли да го постигнам ова без да му наштетам на мојата сметка?
 4. И за крај, колку успешни tradewillе треба ли да се стигне таму?

3. Не претерувамtrade.

Прочитајте ја повторно точката број 4, колку успешни tradeТреба ли да се преземе за да се постигне профитабилност?

Дали ги достигнавте тие граници?

Како по правило, осигурувам дека откако ќе ги постигнам целите за профит за тој ден, ќе го напуштам пазарот. Без оглед

Ако сакате да научите како да избегнете пренагласување, следете ја оваа листа.

 1. Имајте план за тргување и следете го до последното.
 2. Воздржете се од трговија цел ден
 3. Ограничете го бројот на trades на ден
 4. Одморете се по сериозна загуба
 5. Поставете загуба на стоп и земете ограничувања на профитот на вашата tradeе ако тргувате на Olymp Trade Forex платформа.

Еве неколку примери за tradeјас го поставив вчера.

Забележете, пред тргувањето, салдото на мојата сметка беше 33,000 XNUMX УСД по тргувањето, мое Olymp Trade сметка во живо порасна на 35,000 долари и јас застанав на тоа.

Исто така, забележете, јас ставив само 4 trades, освои 3, и изгуби 2, но сепак заврши профитабилен поради сумата за тргување што ја потрошив.

Заработено 28,000 XNUMX УСД

4. Користете стратегија за тргување.

Да, го реков тоа.

I trade со стратегии за трговија, треба и вие.

И, ако прашувате, како да ги најдам најдобрите стратегии за тргување за да ги зголемам моите Olymp Trade сметка?

Не гледајте подалеку од нашиот Youtube канал, Oonун онлајн.

Ние ги објавуваме најдобрите стратегии за тргување секоја втора недела. Осигурете се да се израмни.

Конечни размислувања за тоа како заработив 28,000 УСД за помалку од 28.

Да заработите тргување со пари не е лесна задача. Ниту е тешко.

Сè што треба да направите е да го следите секој збор на овој водич за да го постигнете.

Ако може да ве интересира, придружете се на мојата телеграма канал за повеќе информации за трговија, видеа и сигнали.

Среќно тргување.

Повеќе објави за вас.

 1. Започнете блог.
 2. Прави пари.
 3. Деловни идеи.
 4. Стратегии за опција за Iq.
 5. Olymp Trade Упатства.
 6. Olymp Trade Стратегии.
 7. Expert Option Стратегии.

 

Исто така прочитајте


 
Посетете ја веб-страницата.
Карактеристики
Важно!
Рејтинг
ОТВОРЕТЕ СМЕТКА
1 XM - бонус за брокер
 • 1000+ трговски инструменти
 • : 0.6 Се шири дури 0.6 pips
 • : 888: 1 Препорака
 • : Бонус до 5,000 УСД
 • : Лиценцирано и регулирано
Добијте до 5 $ бонус за тргување.

X

Зачлени се Olymp Trade