Përmbajtja e postimit

Jo çdo histori suksesi që lexoni në internet është e vërtetë. Dhe jo çdo histori suksesi që është 100% e vërtetë është e pranuar me gjithë zemër.

Siç shkon titulli im, Kam fituar 28,000 dollarë plus në më pak se 28 ditë.

Dhe unë nuk po ju kërkoj të më besoni, sepse sido që të jetë, nuk bën asnjë ndryshim nëse tregtia nuk është forte e juaj, apo jo?

Në fund të fundit janë paratë e mia, apo jo?

Dhe pa marrë parasysh se çfarë thoni ose bëni, unë mund të mos ju hedh një monedhë në çfarëdo gjendje, apo jo?

Ja se çfarë mund të bëj edhe pse, unë mund t'ju mësoj se si e bëra atë.

Në fakt, më lejoni ta riformuloj atë. Unë do t'ju mësoj se si Kam fituar 28,000 dollarë në më pak se 28 ditë pa rënë një lumë djerse.

Gati për të, le të shkojmë.

Si fitova 28,000 dollarë për më pak se 28 ditë.

Kështu që metoda që kam përdorur për të bërë këto para quhet tregti.

Dhe çfarë është tregtia, mund të pyesni?

Tregtimi është thjesht blerja, shitja ose shkëmbimi i aseteve.

Kur njerëzit trade, ata blejnë letra me vlerë si aksione, monedha, mallra dhe derivate.

Njerëzit të cilët përfshihen në këtë proces, blerja dhe shitja e aseteve njihen si traders.

Traders mund të veprojë në cilësinë e një agjenti, mbrojtësi, arbitrazhi ose spekuluesi.

Në rastin tim, Kam fituar 28,000 dollarë në më pak se 28 ditë si një spekulator i palës së monedhës.

Dëshironi të mësoni procesin që ndoqa?

Këtu shkon.

Sidoqoftë, para se të arrijmë në atë proces, shikoni videon e bilancit të llogarisë sime të drejtpërdrejtë më poshtë.

Le të vazhdojmë.

Olymp Trade.

Pra, çfarë është Olymp Trade platformë?

Olymp Trade është një platformë tregtare online për të bërë para.

Në platformë, ju do të parashikoni rezultatin e pasurive gjatë një periudhe të caktuar kohe dhe nëse parashikimi juaj është i drejtë, ju fitoni deri në 90% të investimit tuaj.

Interesante, ju mund ta vendosni këtë periudhë kohore (skadimin) në 1 minutë.

Do të thotë, ju mund të fitoni deri në 90% fitim çdo minutë.

Për të filluar, ndiqni këto hapa.

Si të filloni në The Olymp Trade Platformë.

 1. Regjistrohu në platformë.
 2. Përfundoni udhëzuesin interaktiv - ky tutorial ju jep bazat si fillestar.
 3. Zgjidhni një nga strategjitë - kjo është një nga strategjitë VIP që e kam përdorur këtë muaj.
 4. Praktikoni duke përdorur një llogari demo - ju mund të krijoni llogari demo këtu.
 5. Bëni një depozitë dhe bëhen nje ekspert.

Pra, si fitova 28,000 dollarë brenda një muaji me këtë aplikacion?

 1. Depozita ime fillestare ishte e madhe.
 2. Vendos qëllimet e mia çdo ditë.
 3. Nuk e kam tepruartrade.
 4. Për 1 muajin e kaluar, kam përdorur Olymp Trade Strategjitë VIP për të trade.

1. Depozita ime fillestare ishte e madhe.

Edhe pse depozita minimale në Olymp Trade është vetëm 10 dollarë, kur fillova këtë llogari e re, Vendosa të depozitoj $ 6,000?

Veryshtë shumë e lehtë të pyesësh, pse të depozitosh $ 6,000 kur shuma minimale e depozitës është vetëm $ 10?

Më lejoni të shpjegoj.

Ndërsa depozita minimale është vetëm 10 $, tregtimi i një llogarie $ 10 mbart rrezikun më të lartë në tregtinë FTT.

Pse?

Duke supozuar minimumin trade shuma është $ 1, që është, nga rruga, do të duhen vetëm 10 humbje trades për të hedhur një llogari prej 10 dollarësh.

Nëse nuk më besoni, provojeni.

Kjo tha nëse duhet të tregtoni në një llogari reale, përpiquni të depozitoni të paktën $ 100 për llogarinë tuaj fillestare.

Për të pasur një bazë edhe më të fortë në treg, 500 dollarë do të mjaftonin.

Megjithatë, unë gjithashtu kam mësuar nga eksperimenti im i depozitave prej $ 6,000 që një depozitë prej $ 5,000 nuk është vetëm kapitali më i mirë për të filluar tregtimin, por prodhon kthimin më të mirë dhe të arsyeshëm për problemet e tregtimit ditor.

Si dua te them?

Dua të them me një depozitë të madhe, është shumë e lehtë për të zbutur rreziqet, trade me shuma të arsyeshme dhe rriteni llogarinë tuaj në mënyrë eksponenciale.

Më poshtë është një pamje e ekranit të depozitës sime fillestare të bërë në 18 Mars 2021 në 16:22:04.

Historia e Tregtimit të Ken Omollo2

2. Vendos qëllimet e mia çdo ditë.

Ndërsa është e lehtë të bësh depozitën tënde tregtare prej 100 $, 500 $, apo edhe 5,000 $; gjëja e të rriturve për të bërë pas depozitimit nuk është të filloni tregtinë menjëherë por të vendosni qëllime tregtare.

Pyete veten, sa je i gatshëm të rrezikosh për një beqar trade ne ate llogari? Dhe, me pasurinë aktuale që jeni duke tregtuar, a ia vlen rreziku i kapitalit kthimin e investimit?

Gjithashtu, rishikoni paraprakisht grafikët për pasuritë që jeni të interesuar të tregtoni.

Ndihmon nëse bëni të dyja, ose analizat themelore dhe / ose teknike përpara se të vendosni për një strategji të përshtatshme.

Edhe më e rëndësishme, rishikoni sa më parë tradeS kanë dalë në kushte të ngjashme në këto grafikë.

Nëse gjithçka duket mirë, vendosni qëllimet tuaja të fitimit.

Vendosni se sa dëshironi të fitoni për trade ose në përgjithësi. Në fund të ditës tuaj të tregtimit.

Kur vendosni qëllimet e fitimit, sigurohuni që përdorni metodologjinë SMART.

Sigurohuni që objektivat janë specifikë, të matshëm, të arritshëm, realistë dhe me kohë.

Për shembull, kur po vendos qëllimet e mia të fitimit, unë i bëj këto pyetje.

 1. Sa fitime dua të arrij brenda një dite - jini specifik, e imja është $ 1,000 në ditë.
 2. Cilën përqindje të kthimit duhet të synoj për të arritur këto rezultate?
 3. A janë realiste këto synime? A mund ta arrij këtë pa dëmtuar llogarinë time?
 4. Dhe së fundmi, sa të suksesshëm trades do të duhet për të arritur atje?

3. Unë nuk e teprojtrade.

Lexoni përsëri pikën numër 4, sa të suksesshëm tradeA duhet të merret për të arritur përfitimin?

A i keni arritur ato kufij?

Si rregull paraprak siguroj që pasi të kem arritur qëllimet e mia të fitimit për atë ditë, të largohem nga tregu. Pavarësisht.

Nëse dëshironi të mësoni se si të shmangni mbivlerësimin, ndiqni këtë listë.

 1. Keni një plan tregtar dhe ndiqeni atë tek kjo e fundit.
 2. Përmbajuni tregtisë gjatë gjithë ditës
 3. Kufizoni numrin e trades në ditë
 4. Merrni pushim pas një humbje serioze
 5. Vendosni humbjen e ndalimit dhe merrni kufijtë e fitimit në tuaj trades nëse jeni duke tregtuar në Olymp Trade Platforma Forex.

Këtu janë disa shembuj të trades e vendosa dje.

Vini re, para se të tregtoja, gjendja e llogarisë time ishte 33,000 $ pas tregtimit, imja Olymp Trade llogari e drejtpërdrejtë u rrit në 35,000 dollarë dhe unë u ndal me këtë.

Gjithashtu, vini re, unë vendosa vetëm 4 trades, fitoi 3, dhe humbi 2 por prapë përfundoi fitimprurëse për shkak të shumës së tregtisë që kam shpenzuar.

Fituar 28,000 dollarë

4. Përdorni një Strategji tregtare.

Po, e thashë.

I trade me strategji tregtare, ashtu duhet të veproni edhe ju.

Dhe nëse po pyetni, si mund t'i gjej strategjitë më të mira të tregtisë për të rritur timen Olymp Trade llogari?

Mos kërkoni më shumë se në kanalin tonë Youtube, Joon Online.

Ne postojmë strategjitë më të mira të tregtisë çdo javë të tjera. Sigurohuni që të arrini.

Mendimet përfundimtare mbi Si fitova 28,000 dollarë më pak se 28.

Bërja e tregtisë së parave nuk është një detyrë e lehtë. As nuk është e vështirë.

E vetmja gjë që duhet të bëni është të ndiqni çdo fjalë në këtë udhëzues për të arritur.

Nëse mund të të interesojë, bashkohu me timen kanali telegram për më shumë informacion tregtar, video dhe sinjale.

Tregtia e lumtur.

Më shumë postime për ju.

 1. Filloni një Blog.
 2. Bej para.
 3. Idetë e biznesit.
 4. XM - Hapni një llogari të vërtetë tregtare
 5. Shkarkoni platformat MT4 / MT5
 6. XM Live Education - Mëso Si të Trade.
 7. Llogaritë Islame Forex - Regjistrohu.

 

Gjithashtu lexoni


 
Vizitoni Uebfaqen.
karakteristika
E rëndësishme!
Vleresim
HAPNI NJE LLOGARI
1 XM - shpërblimi i ndërmjetësit
 • 1000+ Instrumente Tregtie
 • : 0.6 Përhapet sa 0.6 pips
 • : 888: 1 Levë
 • : Bonus deri në 5,000 dollarë
 • : I licencuar dhe i rregulluar
Merrni bonus tregtimi deri në 5 mijë dollarë.

X